Update

Veckan har varit sådär, både upp och ned.
Fick brev från familjeläkaren om att jag inte kommer få någon hjälp från ätstörningsenheten som min hon lovat mig. Allt jag vill är att få prata med en dietist, få hjälp, min läkare har svikit mig så många gånger nu att jag starkt funderar på att byta. Orkar inte bo i den här hyddan längre.

Ljusglimtarna är att Vampire Diaries, Lark Rise to Candleford och The Big Bang Theory är tillbaka, yey!
Är även klar med en bok som jag tänker skicka till en lektör i veckan som kommer. Väntar även på en leverans från megastore med filmer och böcker, mums!

Idag hjälpte jag mamma att vakta barn. Lyckades göra en god veggie sås till fullkornspastan, känner mig både nyttig och duktig.

 Gjorde det här på eftermiddagen, gult!

Peace!


Bra helg

Igår (lördag) var jag och morsan till morfar, vi hade den efterlängtade kräftskivan tillsammans med morfar, Gerd och Maria+Ottis.
Idag var jag och tjejerna (morsan, Maria+Ottis) ute och käkade lunch tillsammans, alltid roligt, mycket Facebook-prat.
*
Håller min "diet" ganska bra, men har inte märkt någonting än. Dock har det inte gått en vecka ens så jag får inte ge upp.
*
Ska börja på riktigt med min nya skrivarkurs imorn, blir spännande.
Håller på att rätta en bok nu som senare ska skickas till en lektör, även det kommer bli spännande att läsa vad hon har för synpunkter.
*
Saknar mina polers som alla verkar vara upptagna nu för tiden. Om ni någon gång får tio minuter över så hör av er. *hjärta*
*
Röstade rött idag, känns bra att göra sin plikt som god medborgare i detta avlånga land.
*
Liverpool förlorade mot Manchester United 2-3... hoppas det går bättre i valet. Hade helst sett en Liverpool seger tillsammans med en rödgrön seger men man kan väl inte få allt här i världen. Det viktigaste är ju trots allt regeringsbytet.

Peace!

Sjuk

Jag är sjuuuk. *host* Har ont i kroppen och i huvudet, snoret bara rinner och när jag hostar smakar det blod, är det inte toppen så säg?

Åkte hem till Linda igår trots att jag mådde dåligt, hon mår inte heller så bra men vi hade roligt, fick träffa Leffe och Christian också - kärt återseende.

Idag var jag och morsan ut till Erikslund, köpte hem en SodaStream - tack mamma.
Råkade ha sönder ett av morsans fina vinglas som inte går att få tag på längre. Fick sopa och dammsuga köket så att Charlie inte skulle få någon liten glasbit i tassen. Lagade även kvällsmat, pasta och svampsås. Vårat "nya" liv har börjat nu, ska försöka gå ned i vikt.

Det var väl allt för den här gången, peace!

Update

Har inte orkat blogga på ett tag men måste nu uppdatera folket lite.

www.svenskahogwarts.com har saker utvecklats och min hög uppskattade och käre *host* DUT-professor Terenti Valentinov har blivit Husfar till ettorna på Durmstrang, yey!Genevéve Foucquet är åter aktiv som professor i AST på Beauxbatons, woho!
*
Jag är inte säker på om jag ska börja med den nya ångest-medicinen eller inte, vi får se. Har försökt att väga för- och nackdelar men jag vet inte. Tror att jag behöver medicinen men hatar biverkningar och att sluta med en medicin som har sin verkan uppe i hjärnan är jättejobbigt.
*
Bakade muffins igår och jag brände dem lite men de var goda ändå.

 

Kusinen Oskar fyllde 11 år igår, grattis! Var på kalas hos honom i söndags, det var kul att träffa familjen.
Appropå familjen så kommer morfar hem i veckan, ska bli jätteroligt att se honom igen, har saknat honom.
Drömde om mormor igår natt, det satte sina spår. Varje gång är det samma sak. I drömmen lever hon fortfarande och hennes död var bara en dröm i sig. När jag vaknar upp efteråt känns det som om hennes död bara var en dröm och att hon fortfarande finns kvar här hos oss. Det är jättejobbigt varje gång, saknar henne ännu mer då.

Peace!

RSS 2.0