Breaking Dawn Part 1

Åh herre min skapare! Vad den filmen var bra! Jag hade höga förväntningar och blev positivt överraskad - det är lika med en BRA film. Jag kan inte gå in på detaljer, jag var kanske inte den sista som inte sett filmen (kändes som det i alla fall), och dessutom är det svårt att peka ut favoritscener då allting var så bra och välgjort. Däremot kan jag säga att vargarna var otroligt bra gjorda, de kändes verkligen äkta och scenen när Bella ska föda kändes ohyggligt verklig också. Som sagt, så jävla bra, fem månar av fem möjliga, hehe.
Pojkvännen tyckte också om filmen, han gick mest för vargarnas skull men jag tror även han blev positivt överraskad. Nu vill han se de tidigare filmerna också, jag har omvänt honom, hihi.Fick även se trailern till Hungerspelen, o.m.g! Jag "squee-ade" mig igenom hela trailern kan jag säga, hehe. Nu har jag även köpt tvåan och trean i boktrilogin och ser fram emot både att läsa dem och se filmen (och filmerna som följer efter). Har försökt få min mamma att läsa första boken men hon vägrar, säger att det inte är något för henne. Det är synd, men hon är lite som mig vad det gäller lyckliga slut och tyvärr innebär ju Hungerspelen att det inte finns lyckliga slut för alla.

Igår firades det första advent här hemma. Innan hade jag och mamma arbetat som tokar för att få adventsstämning i huset, vi har inte ens kommit halvvägs än men alla ljusstakar är uppsatta och julfriden börjar gro i mitt hjärta, super. Mamma och Christian var här, såklart, och så kom Linda på eftermiddagen, vi tände ljus och fikade. Det var väldans mysigt. Mamma och jag har som tradition att rimma när vi tänder ljusen. Igår fick jag äran att börja och här kommer mitt första advent-rim:

“Nu det första ljus vi tänder,
jag hoppas vi är i goda händer.
Det är kul att sitta här med vänner,
fram till jul får vi ta en dag i sänder.”

Jag är stolt att jag kom på det där i alla fall och de andra verkade tycka om det.

Idag ska jag till gyn. och ta lite tester. Var förut livrädd för gynekologer och deras “stolar” men första gången då de tog cellprover så gick allting bra och nu är min skräck borta. Känner mig lite stolt faktiskt.

Peace!

Plus och minus

Tjenare igen!

Jag blir sur på mig själv när jag inte går in och bloggar då jag känner för't, det blir så långa hack mellan inläggen och jag orkar inte/kommer inte ihåg allt som händer i mitt liv för att kunna göra en tolv sidors resumé varje gång! Okej, nu låter det som om MASSOR pågår i mitt liv och allt är viktigt och får inte glömmas bort men riktigt så är det inte, hehe.

- Blev magsjuk under torsdagsnatten, uttorkad och trodde att jag skulle hamna på sjukhuset men som tur var kunde jag dricka blåbärssoppa på fredagseftermiddagen och fick behålla vätskan. Det löste sig med andra ord även om det var läskigt, första gången magsjuk sedan operationen, första gången jag spydde galla (bokstavligen) och det var VIDRIGT. Blev samtidigt dunderförkyld och fick en infektion i ögonen som gjorde ont både på utsidan och insidan (stackars Viggo).

+ Christian tävlade i Poco Loco Bars sångtävling Star 2011 (man kan vinna en resecheck på 10.000 kr!) och gick vidare till semifinal igår! Yey! Jag är så glad för min älsklings skull, han var helt klart bäst och när folk kom fram och gratulerade honom efteråt var jag superstolt.
Träffade en gammal barndomskompis förra kvartsfinalen då Linda var med och tävlade. Linda kom tyvärr sist men min kompis, som har vuxit till sig men ändå är lika charmig som när han var 8, kom på delad första plats med en tjej som tävlat i Idol så det var coolt!+/- Snart första advent och jag känner stressen öka. Jag vill ha fint här, jag älskar julen, den är helt klart bättre än någon annan högtid, till och med min födelsedag, hehe, men jag har inte orkat städa än och det finns MYCKET att städa undan. Om jag får hjälp klarar jag det nog.

+ Har äntligen bestämt mig för att jag MÅSTE börja träna, ska börja med det jag kan göra hemifrån så fort förkylningen försvunnit helt. Jag vill inte ha gäddhäng som släpar i marken!

Peace!

RSS 2.0