Lördagskväll

Såg för första gången på Körslaget ikväll, Team Picasso var bra och rätt kör åkte ut. Hejar i smyg på Moreaus kör, de är coola.
*
Har läst ut Eclipse nu (äntligen). Väntar spänt på att få se filmen och sedan börjar jag med Breaking Dawn.
Älskar fortfarande Jacob mest (kan även bero på Taylor Lautner). Jasper och Angela delar på andraplatsen medan resten av Cullen-familjen samt vargflocken kommer på en gemensam tredjeplats.Peace!

Bosnien *hjärta*

Den 15:e april 2007 åkte jag och biståndsgruppen från Västerås Fria Gymnasium ned till Sarajevo, Bosnien-Hercegovina. Vi var där i drygt två veckor och fick ta del av landets kultur, glädje och sorg, dess historia, svenskarnas arbete samt mycket mer.
Jag är evigt tacksam för att jag fick åka dit, jag älskar landet och befolkningen, en bit av mitt hjärta kommer alltid finnas där. 

Varför skriver jag om det här, förutom att jag alltid får en nostalgitripp runt denna tid? Jo, jag gick in på
www.sverigesradio.se och tänkte lyssna på lite musik men på startsidan dök det upp en “annons”: P3 Dokumentär : Svenskarna i Bosnienkriget. På en gång klickade jag på länken och lyssnade, det var mycket innehållsrikt och jag fick ännu mer kunskap om vad som hände på 90-talet när så många människor dog och tusentals flyktingar kom hit till Sverige.

Jag hoppas att landet fortsätter att förbättra sig och att det snart inte behövs militärer på gatorna längre. Jag vill så gärna åka tillbaka, besöka platserna vi var på och en dag ska det ske.

Peace!


Kick Ass!

Titeln säger allt! Jag och Sanna var på bio igår och tittade på Kick Ass (http://www.imdb.com/title/tt1250777/), den var supebra! Favoriten är lilla tjejen Mindy, helt oslagbar. Jag skulle kunna skriva en resumé men jag är lat och orkar inte, gå istället in på länken och framför allt: se filmen!Fick även se trailern till Eclipse och det roliga (ironisk) är att de scener jag såg har jag inte hunnit läsa ännu så great - spoilers! *hata*
*
Var först till Uppsala, Överviktsenheten på Samariterhemmet, på morgonen och träffade en psykolog, det tillhör min "utredning" som är igång nu eftersom jag har ansökt om en Gastric By-pass. Det gick bra, han frågade massor av frågor och jag fick även fylla i två olika frågeformulär. Jag hoppas och ber till Gud att jag kommer få operationen, annars vette fan hur länge jag orkar leva med den här tunga kroppen som sliter och tär.
*
Klippstugan, drop in, ny frisyr (bra samanfattning på vad som hände när vi kom tillbaka till Västerås).
Det var efter det som vi gick på bio = en bra dag.
*
Ikväll har vi haft besök; moster, mamma och Ottis kom över och vi käkade tacos samt drack Mojitos (fast inte Ottilia såklart). Jag stod för drinken men blev lite besviken, jag hade väntat mig samma utseende och smak som på krogen men nä.

Bilder kommer senare men just nu har min kamera inget laddat batteri. *suck*

Peace!

Glad Påsk!

Igår och idag hade vi (Sanna bor ju hos mig/morfar just nu) besök av mamma, moster och Ottis - vi käkade påskmiddag och hade kul.
Ikväll körde jag och Sanna tysta leken, hon vann efter en lång stund på grund av att jag tabbade mig i Mario Bros på Wii *suck*.
*
Morsan, jag och Sanna gick på Gudstjänsten i Mikaelikyrkan idag, det var mysigt.
*
Har tittat på så många "nya" filmer hittills hos morfar, han har tv4 film. Quills, This is England och Kvinnor på Hjärnan är bara några filmtitlar.
*
Sanna fick nyss beskedet att det är hon som blir den nya TKH-läraren (www.svenskahogwarts.com), supermycket grattis älskling!

Peace!

RSS 2.0