Blandat

Mmm, jag älskar kaffedrinkar så som machiato, caffelatte, Orgasm (drinken) samt espresso med glass. Däremot gillar jag inte Irish coffee men det beror inte på kaffet utan på whiskyn. *blä*
Dricker latte kaffe/vanilj från Arla just nu, inhandlad av min kära mor på ICA, mumma.*
Såg att Lollos facebooksida finns kvar, hennes bild dök upp i högra spalten och det stod att jag borde bli vän med henne. Jag kände ett sting i hjärtat samt att magen blev kall. Någon måste se till att hennes facebooksida försvinner men jag vet inte vem den "någon" är. Huvva.
*
Har blivit besatt av Buffy the vampire slayer-serien igen, är inne i mitten på säsong 2 på www.youtube.com och arbetar mig i maklig takt framåt. Älskar Angel, Willow, Oz och Giles (senare Spike också).Peace!

Love

Älskar den här sidan: www.operationbeautiful.com , ska fixa mina egna små post it-lappar snart, en sådan underbar idé.
*
Såg fjärde och sista Shrek-filmen igår med morsan i 3D, så bra och så coolt med 3D. Sista gången jag hade 3D-glasögon på mig var på Cosmonova i Stockholm för hundra år sedan (känns det som) - Cosmonova rekommenderar jag varmt.
*
Idag har jag först inhandlat en luftmadrass+pump (tack mamma) samt umgåts med L+L hemma hos morfar.
*
Trött som tusan men måste boka bussbiljetter ned till SHirl och Kalmar senast imorgon men helst ikväll.

Peace!

Sammanfattad semester

Hej alla glada, nu är jag hemma igen!

Var uppe i Gunnarn från torsdag till onsdag, tog dryga 10 timmar med nattåg samt ett byte till buss i Vännäs för att komma upp dit men det var det värt! Hade aldrig åkt nattåg tidigare och det var en ny och ganska charmig upplevelse, hoppas jag får åka nattåg när jag och brudarna ska till Skottland - en tåggluffarresa jag hoppas blir av om något år.
I alla fall så var det kul där uppe för det mesta, kusinträffen gick som smort och jag fick lära mig väldigt mycket om mina förfädrar. Tydligen är vi Danielssonare släkt med både Greta Garbo, heliga Birgitta och Björn Ferry bland andra. Släktforskning ska jag ägna mig åt så snart jag har tid, pengar och en hjälpreda.
Internet gick jättesegt där uppe och i lagom tid till att vi kom dit kapades någon Telialedning så den förbindelsen sket sig. Myggen var inte alls så farliga som skräckhistorierna berättade men några stick fick jag - bildbevis finns. Överdoserade mejeriprodukter också så magen mådde inte alls bra ett tag. Köpte och provade Röda Lacket, ett snus som morfar brukade snusa när det begav sig - helt okej.

 Bruttorna  Teckning av Ottis, jag + E.M.D
 Morfars far och mors bröllopsfoto från 1914  Alla kusiner utom 3
 Hemskt myggbett!  Arbete
 Familjen  Nintendo DS!
 Saft-smiley, en rolig "olycka"
 På väg in till Storuman
 Så himla vackert!  Frisk luft
 Gottegris  Godnatt

*
Sms:ade med Magda nyss och vi har spikat ett datum för att träffas och se Eclipse på bio. Det blir förhoppningsvis den 3:e augusti, jag ser väldans mycket fram emot det! Efter det kan jag äntligen börja läsa den fjärde boken, jag vet, jag är lite koko.

Peace!

Klar

Nu är jag så gott som klar, har packat färdigt och väntar bara på att kamerans batteri ska ladda klart. Under tiden sitter jag framför datorn och degar, lyssnar på en repris av fredagens Humorhimlen i P3 och kluddar i Paint.

Träd i Paint - av moi


Ska försöka uppdatera så mycket jag kan under veckan i Gunnarn men internetförbindelsen krånglar gärna så vi får se hur kontaktbar jag är med omvärlden.

Peace!

Update

Tvättade överblivna kläder hos morfar idag samt fixade håret och tittade på film. P.S är ett amerikanskt drama från 2004 med Topher Grace och Laura Linney bland andra. Topher, som spelar Eric i That '70s Show, är underbar, jag har underskattat honom totalt. Jag blev jävligt kär i honom i den här filmen.
Nya Internet från Tele2 fuckar up hela tiden och gör så att internetsidorna dör, skitkul att göra om allt från början.
Morsan har nu beställt biljetterna upp till Gunnarn, Västerbotten. Det blir nattåg, första gången för mig, kommer bli superspännande! Kommer även bli skönt att träffa morfar, har varit lite orolig för honom samt saknat honom men, men, han är av segt virke den gubben.
Det skramlar och låter ute i köket, morsan håller på att avfrosta frysen, trodde att vi hade inbrott först när jag kom hem till en tom lägenhet och allt som hördes var pang, pang.

 Rosa slingor

Peace!

Begravningen

Är helt utmattad, trött och deppig.
Begravningen var fin, Lollo skulle nog ha gillat den. Psalmerna var väl valda och lätta, sjöng "Pärleporten" med hela mitt hjärta. Blommorna var underbara, tycker att Blomgaraget gjort ett bra jobb.
Blev lie känslomässig under minnesstunden när jag kramade om Gun. Hade Tove och mamma hos mig under begravningen, de var ett bra stöd.

      

Saknar dig Lollo.

Peace!

En dag på zoo (uppd. 9/7)

Åkte till Eskilstuna Zoo med morsan, moster och Oskar idag. Solen sken och vi hade alla väldigt trevligt. Jag åkte två karuseller, fotade när de andra åkte och fick både en Slush och ett gossedjur från ett vinst varje gång-stånd. Vi åt mat och glass senare på eftermiddagen, tittade på djuren och klappade både en myrslok och en tapir - så lena (och söta)! Moster blev lite kär i myrsloken medan jag var beredd på att stjäla hem tapiren till mig, han hade säkert blivit bra kompis med Charlie.

 Glad  Redo! 
 Tummen upp!  Käk!
 Romeo (heh, SH:arna förstår)  Guiden Oskar
 Chillar i skuggan  Vår kära myrslok
 Min fina tapir  Kuligt åk
 Yum, yum!  Oskar fiskar, fick 121 p.
 Lycklig med Slush  Vinsten biter, Kolla in tungan!

Tove kommer snart hit, imorn blir mindre trevligt, skriver mer om det då.

Peace!

---9/7---

Hade kul med Tove, vi spelade Super Mario Bros på Wii både med och utan Oskar som för övrigt diggade Tove väldans mycket. Han förklarade för henne hur hon skulle göra i vissa lägen (trots att hon mycket väl vet vad som ska göras och var proffset av oss tre) och både dödade oss och dog själv många gånger om innan han gick hem. Tove och jag tittade på lite teve, drack cola och snackade innan vi gick och lade oss.
Tog en bild på morfars underbara rosor också, väldans fina - blev lite kär i den gula.

 

Peace+2!


Har tråkigt..

Sitter vid den stationära datorn och lyssnar på en repris av Morgonpasset i P3 och kollar andras bloggar under tiden. Hittade Maria Montazamies blogg på amelia.se, trevlig läsning, jag tycker hon är cool! Läste hennes äldsta dotters blogg också, hon är så söt, blandar engelska och svenska ord hejvilt. http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/

Lyssnade på en folkvisa idag och började tänka (grubbla) som jag oftast gör, kan inte rå för det. I alla fall så kom jag på att det inte är "inne" att vara svensk, man ska till exempel vara en amerikansk copy-cat, strunta i alla svenska traditioner eller bo utomlands, glömma bort språket etc. Lite tragiskt, jag älskar mitt land men det får jag inte skriva för då är jag rasist. Om 50 år kommer vi säkert tillhöra USA. *suck*

Peace!

Blää

Jag hade hoppats att den här månaden skulle bli bättre än den förra men vad händer? Morfar hamnar på sjukhus. Det är inte livshotande (än) och vi ska snart upp och hälsa på honom, men jag får en sådan jävla ångest när sånt här inträffar. Jag känner mig som en vallhund, försöker hålla koll på alla nära och kära så att ingen kan försvinna, det tar på krafterna att hela tiden oroa sig och jag kan inte sluta! *argh*
Älskar min familj (det inkluderar bästisarna) och jag hoppas att ni alla mår bra/snart mår bättre.

Peace!

RSS 2.0