Nytt

Jahopp, än en gång fick jag ge vika för mina impulser. Jag försökte verkligen stå emot men nej, jag är en sann vattuman och nu är det gjort. Bilderna här nedan vittnar om det: ny frilla, "hemmagjord".

   (Min nya Facebook-bild)

Sist men absolut inte minst vill jag gratulera min kära, underbara mamma idag: Grattis på mors dag! *hjärta*

 (Från 2009, på en kryssning)

Peace!

Förändringar

Ja nu är det grejer på gång, ska inte riktigt avslöja vad jag håller på med än men titta på filmen så länge, så jävla härlig! *fniss*

http://www.knulltradet.se/filmen.html

Peace and love!

Körkan

Som titeln skvallrar om har jag varit i kyrkan idag med morsan, vi är ju med i Mikaelikören och "uppträdde" idag under högmässan i Mikaelikyrkan. Jag har bytt stämma, sjöng förut alt/andra alt men har nu gått över till andra sopran och det gjorde ont i halsen efteråt men det lät riktigt bra och efter våran sista låt, Se på din värld, utropade prästen (som jag kallar för "min präst" för att hon konfirmerade mig) att det lät jättefint och fick alla i kyrksalen att applådera. Vi blev jätteförvånade men glada, jag tycker hon är helmysig, säger smarta saker och är hipp. Kyrkan behöver hippa präster också och inte bara de gamla traditionella.
Älskar att sjunga i kyrkan, det är en härlig gemenskap och man får höra så många fina saker. *myser*

Peace!


Törst

Hade en wunderschön dag med morsan igår. Först planterade vi nya, fina blommor på mormors grav, sedan åkte vi ned på stan och käkade på Café Gränden innan vi såg Alice i Underlandet på filmstaden. Morsan hade varit väldigt motvillig och ville absolut inte se filmen för hon gillade inte Disney-filmen från 1951. Men jag förklarade att de två filmerna inte gick att jämföras, jag gillade inte heller Disney-filmen men Tim Burtons verk var så jävla bra så efter lite mer övertalning gick hon med på att se filmen (dessutom betalade jag för biljetterna, det kanske hjälpte lite). Efter filmen frågade jag vad hon tyckte och hon kunde inte ljuga, hon gillade den! Ha, Viggo vet minsann vad morsan vill ha! 

Dagen innan såg jag på Cribs och en av "stjärnorna" hade massor av Vitamin Water-flaskor i sitt kylskåp och hon berättade att hon älskade drycken och bla bla bla. Jag diggar Vitamin Well, en liknande produkt, mer känd i Sverige tror jag än Vitamin Water som är en produkt från USA. Har hittat en ny favoritsmak, Citron/Lime - heter Vitamin Well Reload.
Smakade även Brämhults Lemonad idag, skitgod. Det är så gott med syrliga drycker när det är varmt ute och det är verkligen varmt nu! Njuter.

 

Peace!

Älskade böcker!

Oj, oj, oj! Läste ut The Phantom of the Opera av Gaston Leroux på bara fyra dagar! Den var så spännande, kunde inte sluta läsa! Bilderna var lite läskiga, speciellt när man kom in i handlingen. Väldigt skrämmande, REKOMMENDERAR!
Välj gärna den ”rätta” översättningen av boken, om du nu inte läser på franska, av J-M & Randy Lofficier.Har också, äntligen, läst ut Pride and Prejudice and Zombies av Jane Austen och Seth Grahame-Smith. Hade svårt för det gamla engelska språket men den var helt okej. Har beställt fler böcker som jag hoppas kommer imorgon. En av dem är originalet Pride and Prejudice och när jag har läst den kan jag nog bättre säga om jag tycker om historien eller inte. Jag har aldrig varit ett stort fan av zombies så den förstnämnda av de två var väl ingen höjdare... men helt okej.

Peace!


Seeeg

Jag vet, jag vet... jag har inte uppdaterat här på länge men nu kommer det ett litet inlägg. Även bilder från när Sanna "bodde" här (har äntligen laddat ur kameran).
*
Jag är förkyld och saknar lusten att göra något, det börjar bli långtråkigt.
Jag önskar att jag kunde få min operation snart, då hade jag åtminstone nått att se fram emot samt fixa med förberedelserna. Men nä, jag ska få vänta i typ ett år... om jag ens blir godkänd för en operation! *suck*

 Earth Hour  Hitler/Charlie Chaplin/Sanna
 Påskägg från mamma 
 Sanna vet hur man underhåller Ottis!  Ny frilla
 Årets första grillning!  Underhållning *hjärta*

Peace!

RSS 2.0