Update

Här kommer lite bilder från förra lördagen hemma hos Leffe.

     
(Tack SB för bilderna)
*
Morfar ligger på sjukhuset med vätska i lungorna. Troligen kommer han bli bättre snart men han har nu legat inne i över en vecka, tycker synd om honom.
*
På två veckor har jag gått ned 3 kilo! Jag är så glad och stolt, tror aldrig att jag har tappat vikt - men nu är jag på G!

Peace!

Framme!

Sitter här i Sannas studentlägenhet och är lite upprörd å Sannas vägnar. Hennes inneboende som bara skulle kvarta här en kort tid, men som har stannat över tiden och inte alls betett sig som en bra gäst, har skrivit skit om Sanna på Facebook och dragit igång en cirkus där hennes kompisar står på hennes sida medan andra från skolan står på Sannas sida. Orkar inte gå in på detaljer för det är så himla dumt men tjejen borde skämmas. Om jag inte var Sannas vän skulle jag ändå ge henne rätt i sakfrågan, det är synd om henne nu och jag ska ge henne allt stöd jag kan. *gosar Sanna*

Nu till gladare nyheter: imorgon blir det mini-SHirl hos Leffe med många goa gubbar. Det ska bli kul, speciellt eftersom jag fick lämna SHirl så hastigt i Augusti.

Nu ska jag fortsätta umgås med Sanna när hon har lagt på telefonen, resan gick bra i alla fall och jag är så himla glad att jag äntligen får spendera tid med min Kitty igen!

Peace!

Tröttis..

Sorry för att jag inte uppdaterat på ett tag, jag har gjort annat och varit trött emellan (inte för att jag har några läsare men ändå).

Hänger ofta med Linda och Co. nu för tiden, de har blivit som en andra familj för mig, älskar dem.
Har blivit beroende av att sticka bäbisstrumpor också! Vill så gärna ha en bäbis, är bäbissjuk tror jag...

Ska till Sanna i helgen men först följa med Linda till sjukan på onsdag och så är det kör imorn.

Kärlek! (Peace)


RSS 2.0