Lördag 5/2 -11

Min födelsedag igår var awesome, mycket tack vare Kitty som är här nu och förgyller tiden.
Vi gick ut på kvällen till Konrad, Sanna är grymt rolig och bra på att dansa. Fick en födelsedagsöl, tackar!
Bilder kommer (vet att jag lovar det ofta men ingenting händer) så snart jag orkar.

Ikväll är det första delen av Melodifestivalen. Brukar bojkotta dem eftersom det bara är trams, tittar hellre på FINALEN (och ingen annan jävla delfinal eller sista chansen-final), men Sanna vill titta och jag vill umgås med henne så jag böjer mig för den här gången.

Känner mig lite låg men det går nog över snart. Imorgon är det kalas och då kommer tjocka släkten. Nädå, har ingen sådan, det blir bara familjen (bästa vännerna inräknade).

Peace!

Födelsedagsbarnet

Jahopp, då är det återigen dags att fylla år, 23 den här gången. Det blir mindre och mindre roligt att fylla år ju äldre man blir, tycker nästan att det skulle vara tvärtom eftersom man borde fira att man överlevt ett år till, hehe.
Har lovat bilder, jag vet, men är fortfarande lat och håller mina få men kära läsare på streckbänken ytterligare en tid.

Idag blir det skojsigt, först frukost på sängen (om inte morsan glömmer) och sedan dyker Kitty upp på eftermiddagen!!! Vi ska ut och göra Västerås osäkert inatt, yay!
Kanske Tove dyker upp också, det vore ett stort plus i kanten på den här dagen.

Nepp, nu ska jag sova så att jag kan vakna och upptäcka nya gråa hårstrån samt rynkor.

Puss och kram världen, peace!

Ps, 12.14 (eftermiddag) ploppade jag ut för 23 år sen så egentligen är jag fortfarande 22, vilket jag är jävligt nöjd med (hade åldersnoja redan vid 19 going on 20, så det så!)

RSS 2.0