Idag 21/5

Var nere på stan klockan elva idag för en synundersökning men fick vänta en kvart. Efter det skulle bågar väljas ut men ett flertal kunder gick före mig och tog gott om tid på sig så där försvann ytterligare en kvart. Till slut kom jag därifrån vid 12 och var 3 000 kr fattigare *suck*. Ja det blev lite extrakostnader, bågarna var dyrare än planerat och glasen uppgraderades. Däremot möttes jag av en liten orkester på väg till bussen som spelade gatan upp och då blev jag lite gladare, tydligen är det RUM-festivalen (http://www.rum.se/viewNavMenu.do?menuID=2) här i Västerås denna helgen, mysigt! Hade spelat in lite med videokameran men filen var tydligen trasig så det kom bara ljud och enstaka bilder, skit.

Peace!


En "kort" uppis 20/5

Kollade på Eurovision Song Contest förra lördagen, tyckte väl att det var sådär. Fel låt vann, men så är det väl oftast. Känns som att Azerbaijan vann för att Europa vill se nästa års tävling i det landet, sympatiröster. Inte för att Sverige var bäst men vi var bra mycket bättre än de flesta som fick många fler 12:or än oss. Jag gillade Danmark och Moldavien men jag är glad att vi kom på tredje plats - länge sedan vi gjorde så bra ifrån oss. Men Italien som kom på andra plats, det var ju bara pinsamt. Lite roligt också att Rysslands guldgosse anklagar Eric Saade för att kopiera honom när det är han som har ett helt svenskt team bakom sig, ironiskt.
*
Har förutom dessa åsikter en härlig nyhet att dela med mig av: jag kommer få min efterlängtade operation i juni!!! Visst, jag får själv punga ut 98 000 kr (där rök morfars arv) och det blir inte en gastric by pass utan en sleeve gastrectomy men den operationen känns mer säker och risken för komplikationer är inte lika hög som med en GBP. Operationen kommer göras i Stockholm den 21:a juni, på Centrum för titthålskirurgi (CFTK). Sedan har jag mindre än en månad på mig att tillfriskna innan jag och morsan hoppar på en buss till Skottland. Men jag vet att jag kommer klara det och jag vet också att jag kommer bli smalare och leva längre. Det är huvudsaken tycker jag.
*
Imorgon ska jag fixa nya brillor, det kommer gå på dryga 2 000 kr så där ryker semesterbudgeten, suck. Mina gamla älskade glasögons ena skalm gick av och det gick tydligen inte att reparera. De sade att de kunde försöka sätta dit en liknande skalm men det skulle ju bara se konstigt ut. Dessutom hade vänstra glasets ytbehandling släppt på vissa ställen så det skulle kosta ännu mer att byta ut glasen också, lika bra att skaffa helt nya då.

Peace to the world!


Idol-uttagningen i Stockholm 5/7

Följde med Linda och Christian när de skulle på Idol-audition i lördags på Cirkus i Stockholm. Jag var inte på världens bästa humör från början och inte blev det bättre av att solen sken i 500 grader rakt på våra huvuden och vi var tvugna att stå i en enorm kö i nästan 6 timmar. Sedan fick vi vänta när vi väl kom in där Linda och Christian fyllde i sina anmälningsblanketter. Tyvärr gick ingen av dem vidare men Christian fick beröm och jag var så stolt, han är skitduktig. *hjärta*
På vägen hem villade vi bort oss i innerstan och vandrade runt i nästan två timmar. Till slut hittade vi tågstationen men då fick vi vänta en timma på nästa tåg. Haha, hela dagen bestod av väntan för sjutton!
När jag kom hem var jag totalt slutkörd och jag hade inte ens gått på någon audition! Det fanns i alla fall många fina röster i kön så det ska bli spännande att se vilka som gick vidare. Jag gillar inte Idol i vanliga fall men nu när jag varit där och träffat några schysta människor så vill jag ju såklart se vad som hände, trots att jag är anti, heh.

Peace world!

RSS 2.0