Viggo heter jag!!!

Nu är det officiellt, jag heter Viktoria Maria Viggo Danielsson! :D De ringde från Skatteverket i Eskilstuna och frågade mig om jag ville behålla Viktoria som tilltalsnamn, ja det vill jag. Dock har jag ju kallats för Viggo av mina närstående sedan jag var 13 så det var på tiden att det blev officiellt. Fick även reda på att mellannamn är någonting helt annat än vad jag trott att det varit. Jag trodde att jag hette Maria i mellannamn men tydligen kan man bara heta efternamn i mellannamn. Heh, låter det krångligt? Ta detta exempel: Jag gifter mig och heter Persson i efternamn, då kan jag ta Danielsson som mellannamn, alternativt: om min mamma hade varit gift när hon fick mig så hade jag hetat Mellberg, då kan jag välja att endera heta Danielsson igen och ta Mellberg som mellannamn eller ta Danielsson som mellannamn. Typ så. Mina FÖRNAMN är alltså Viktoria Maria Viggo och nu ska jag skaffa nytt pass och nytt leg. Iiiih, jag är så glad!!!

Peace!

"Jag saknar dig"

"Jag saknar dig" är en av de bästa svenska filmer jag sett det här året. I och för sig är det bara tre månader kvar på 2011 men jag kan med säkerhet säga att ingen annan film kommer sno första platsen från "Jag saknar dig".
Låten jag har länkat till nedanför är med på filmens soundtrack, som för övrigt är superbra.
Det var ett tag sedan jag var på bio och såg den här filmen men jag har ingenting annat att skriva om och jag hittade videon på youtube så då fick det bli ett inlägg om filmen och den här videon. Get it?

http://youtu.be/P8MxapXJKdo

Enjoy!

POTTERMORE

JAG ÄR INNE!!!

Hehe, fick det efterlängtade e-mailet idag precis innan jag skulle till affären så jag fick vackert vänta tills jag kom hem (tog max 30 minuter men ändå). Blev insorterad i Ravenclaw och tänkte först att det inte var så vidare roligt, jag är ju en trogen Hufflepuffare, men så läste jag välkomstbrevet och insåg att jag kanske hör hemma bland rövarna i alla fall. Speciellt ett stycke fångade min uppmärksamhet och mitt hjärta:

"Another cool thing about Ravenclaw is that our people are the most individual – some might even call them eccentrics. But geniuses are often out of step with ordinary folk, and unlike some other houses we could mention, we think you’ve got the right to wear what you like, believe what you want, and say what you feel. We aren’t put off by people who march to a different tune; on the contrary, we value them!" (Orkar inte översätta, använd google translate)

Fick även mitt trollspö: Ebenholts med enhörningskärna, tio tum, förvånansvärt "viftigt" - jag diggar den!

Så nu vet ni det och det är hög tid för mig att återvända till Pottermore och fortsätta äventyret.

Peace!


Vad jag inte får göra men gör ändå...

1. Jag ska inte tugga tuggummi på grund av magsyran och annat grejs på grund av operationen men testade nyss och lite åt gången går bra.
2. Jag ska inte dricka kolsyra, också på grund av magsyran, men på gränsen till avslagen så går det att dricka.
3. Jag ska inte snusa/röka men snusar som vanligt nu, hade uppehåll en månad utan att känna sug eller abstinens men en dag ville jag bara ha en snus och det funkar.
4. Jag ska inte dricka alkohol men har varit ute och festat ganska mycket i augusti och början av september, det går bra så länge jag aktar mig för kolsyrade drinkar (cidern fixar jag så att den nästan blir avslagen, sedan kan jag dricka den).

Kort och gott, det jag INTE borde göra KAN jag göra om jag vill... och oftast vill jag!

Peace!

Norberg!

Yepp, jag ska till Tove över helgen och se hennes nya lya samt festa i Avesta, härligt!

Veckorna sen sist har varit bra, fått spendera många härliga dagar med min pojkvän, träffat Linda och även Wheevil (yey) samt varit ute på Sjökrogen förra torsdagen och en krogrunda förra lördagen.

Viktnedgången håller i sig, går väl ned ungefär ett kilo per vecka så jag klagar inte direkt. Däremot måste jag börja träna så att kroppen hänger med, har alldeles för mycket fett kvar. Hittills har jag gått ned 20 kilo sen 6:e juni, heja!

Var på ett ultraljud i måndags eftersom under operationen i juni hade de sett att min mjälte var förstorad. Var inte superroligt direkt att bli insmetad i gegga som var omöjlig att torka bort och hon som utförde ultraljudet var inte trevlig. Hon tryckte som fan på revbenen och upprepade "andas in och håll andan" minst 50 gånger. Fick svaret hem igår, mjälten är ok men tydligen har de hittat en 4 cm stor cysta i levern. Jag fick panik så fort jag läste "cysta" eftersom för mig betyder det cancer. När jag väl hade återfunnit lugnet kunde jag fortsätta läsa och enligt läkaren ska jag inte vara orolig, det är tydligen inte onormalt att man har blodfyllda cystor i levern och jag ska inte bli orolig förrän den är 10-15 cm. Hallå?! Det betyder alltså att cystan kan växa och vem vet om det inte finns cancer i den! Jag gillar det inte alls och vill helst ha bort dem men de gör ingenting åt såhär små cystor... men om den växer då jävlar, då får de stå till svars för att jag kanske dör i förtid!

Ska ned till station om 3 timmar men först blir det lite mer Facebook och musik.

Peace!

RSS 2.0