Påskhelgen + Hungerspelen + Praktik

Sorry sorry men här kommer en update på de senaste händelserna i mitt liv (som jag kommer ihåg, hehe):

Påskhelgen var underbar, älskade Sanna kom hit på torsdagen och under hela fredagen städade vi ena sovrummet.
På lördagskvällen hade vi gäster över, moster+Ottis och så min pojkvän. Vi åt god mat som morsan och jag lagat (Sanna gjorde sin vegetariska sill som var mumma) och under söndagen tog vi det lugnt tills Sanna åkte hem och jag och morsan gick på bio -

då kommer vi fram till nästa "stora" händelse: jag och morsan var och såg Hungerspelen (äntligen) på den Nya Filmbiografen! Få toaletter men annars ett jättebra ställe, stolarna var komfortabla med nackstöd och plats för drickan vid armstödet, bra plats för benen och skärmen var hur stor som helst. Filmen var också bra men jag tyckte att de skyndade igenom vissa scener och att Katniss alla tankar och känslor inte fick tillräckligt mycket utrymme. Men nämn nån film som kommit från en bok som jag är helnöjd med, hehe.

Praktiken började igår, jag "jobbar" från 12:10 - 15:50 (för att passa Skultuna-busstiderna) på Skultunas Tibbleskolas fritids med klass 2b. Jag känner mig alltid så osäker runt barn men jag tror att det är för att jag övertänker och tror massor med saker. Igår var jag nervös så käften gick i ett och det verkade vara någonting positivt. Fick bra kontakt med några av flickorna i klassen, många frågor och så fick jag hjälpa till på mattelektionen (haha, jag som ääälskar matte - not). Jag tror att efter den här första veckan kommer jag vara varm i kläderna och förhoppningsvis får jag förlängd praktik (vi börjar med en månad).

Det har hänt andra saker i mitt liv också men dessa tänker jag inte skriva om nu, jag är så upptagen med praktiken och att sova på nätterna (är supertrött).

Peace!

RSS 2.0