Ett par händelserika dagar...

I helgen var jag, morsan och Alex ute hela dagarna och shoppade grejer till köket. När vi var på MediaMarkt handlade vi alla vitvaror till köket av en mycket trevlig Ellinor, synd att de inte får provision där borta, hon var värd sin vikt i guld (och lite till).
Vi köpte varsin namnsdagspresent till Alexandra också:
Jag köpte även till mamma, båda heter ju Elisabet (namnsdag 19/11) och Alex är såklart döpt efter min älskade mamma.
 
Mamma vann tyvärr ingenting på sina lotter men lite glädje hoppas jag att jag skänkte henne.
 
På vägen hem från affärerna på lördagen fick jag syn på en skylt på Statoil, de sålde lussekatter och jag fick begär, haha! Så vi julfikade (glöggen togs fram såklart) och tjuvstartade därmed julen, mums.
 
 
Igår måndag fick jag en akut smärta i buken på förmiddagen, det gjorde så ont att jag grät (och jag gråter aldrig av smärta) så jag ringde 1177 och de skickade en ambulans. Såhär i efterhand var det ganska häftigt att få se insidan på en ambulans men just då var jag mest rädd och hade ont. Sex timmars väntan på akuten och sedan kvinnokliniken och slutresultatet: det är inget fel på mig, typiskt. Som tur är har jag inte ont längre, bara där alla läkare och gynekologen tryckte mig på magen, och jag hoppas att jag inte behöver uppleva den ever again. Har även blivit avskräckt från att hamna på akuten.
När morsan och jag var på väg hem på kvällen slutade bilen fungera bara några kvarter från oss, så typiskt! Morsan ringde bärgningsbilen och killen var riktigt schyst, han skjutsade bilen till verkstaden och oss till våran lägenhet.
 
Idag har vi varit till BVC med Alex, en läkare var där. Hon har varit min gamla familjeläkare, en person jag inte alls tycker om, typiskt hehe. Däremot var hon snäll mot Alex och skruttan väger nu drygt 5 kilo och mäter hela 57 centimeter, det går undan för min lilla kicka. Eftersom bilen är sönder fick Alex för första gången åka buss. Det gick bra, mamma fick hjälpa mig med vagnen vid några tillfällen när vi skulle av och på men stumpan låg och sussade sött,
 
 
Peace!

Veckan som gått (v.45)

Borde ha uppdaterat tidigare men först nu känner jag att jag har lite tid och ork.
 
* I onsdags var vi iväg till BVC och Lena igen, skitungen väger nu ungefär 4,7 kg och är 55 centimeter lång. Hon växer så hon knakar och vi fick återigen beröm av Lena, känns toppen att min unge är frisk och utvecklas som hon ska.
Visst är hon cool?
 
Samma eftermiddag åkte vi och tittade på nya möbler på Mio samt handlade vit färg till köket. Hantverkarna kommer ju nu på måndag och börjar riva så snart har vi ett nytt kök, jippi!
 
* Igår (fredag) kom kära Wheevil hit och gosade med mig och Alex.
Hon hade med sig fina prosenter till lillgrodan:
 
* Denna helg kommer gå åt till att fortsätta tömma köket, nästa helg ska jag förhoppningsvis ta mig till en datorreparatör och höra mig för om vad jag ska göra med minidatorn som pajade i somras.
Ikväll blir det "Så mycket bättre", det är Miss Lis dag och jag älskar henne så jag har verkligen sett fram emot det här avsnittet.
 
Peace!
 
Ps: i förra inlägget glömde jag skriva att vi på lördagen besökte gravarna. Det var tokmycket folk ute men gravarna såg fina ut i höstrusket. Det kändes bra att få presentera Alex för mina älskade änglar nu när hon är född också, förra gången jag var dit ut låg hon ju fortfarande i magen.
   

Helgen v. 44

Äntligen kom Sanna hit, hade saknat henne och så var det på tiden att hon fick träffa sitt gudbarn. Jag tyckte vi hade det riktigt trevligt, trots att vi båda var supertrötta större delen av tiden, och jag tror Alex diggar sin gudmor/"moster" väldigt mycket, titta bara här:
Vi hoppas Sanna snart kommer igen så vi kan gosa mera!
 
Nu på onsdag ska Alex till BVC och Lena för att vägas och mätas, ska bli spännande.
 
Renoveringen av köket ska snart sättas igång också, igår beställde vi golv och senare i veckan ska vi köpa färg. Nästa vecka eller veckan därpå kommer hantverkaren hit och börjar riva ned det gamla, jag hoppas det kommer funka med Alex så att hon och jag kan få sova trots oväsendet.
 
Peace!

RSS 2.0