Böcker (igen) + nytt hår (igen)

Yes, då var det dags igen med håret! Jag skulle tona håret först till guldblond men den bruna färgen sög åt sig allt och håret blev ÄNNU mörkare så det sket sig. Då gick jag till drastiska åtgärder och blonderade det istället och tänkte att jag sedan kunde tona håret till den färg jag vill ha. Dock blev det ganska coolt och jag har valt att behålla det såhär ett tag framöver. Däremot blev håret väldigt risigt den här gången och jag måste skriva upp hårinpackning på köpslistan till nästa gång.

Här är tre bilder, den första är hur håret var för en månad sedan och de andra två är dagens:

  

Sedan har jag fått mina efterlängtade böcker från Bokus, här är en bild på dem och jag älskar dem alla hjärtligt mycket!


Kommentarer
Postat av: Sunny

2011-04-24 @ 19:04:26
Postat av: Sunny

Aja, det gick inte så bra att kommentera, men jag måste säga att det är en grymt fin färg och du passar i den (Uppenbarligen passar du i alla färger) :D Känner själv att det skulle vara trevligare med en ljusare hårfärg även om det sägs att jag försvinner i det... Men jag planerar ju att skaffa ännu kortare än jag har nu, så det kanske inte dröjer så länge tills jag kan ha ljusare. :)

2011-04-24 @ 19:06:37
Postat av: Malin

Du var jättefin i den bruna hårfärgen! :D Men du passar i alla färger :)

2011-04-25 @ 18:48:20
URL: http://duskaintemedpawillys.blogg.se/
Postat av: Viggo

Tack så mycket från er båda. Visst var den bruna färgen fin men ni båda vet ju att jag tröttnar ganska lätt och den nya färgen är trots allt cool ^_^

2011-04-25 @ 20:53:21
URL: http://viggovarnamnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0