Böcker (igen) + nytt hår (igen)

Yes, då var det dags igen med håret! Jag skulle tona håret först till guldblond men den bruna färgen sög åt sig allt och håret blev ÄNNU mörkare så det sket sig. Då gick jag till drastiska åtgärder och blonderade det istället och tänkte att jag sedan kunde tona håret till den färg jag vill ha. Dock blev det ganska coolt och jag har valt att behålla det såhär ett tag framöver. Däremot blev håret väldigt risigt den här gången och jag måste skriva upp hårinpackning på köpslistan till nästa gång.

Här är tre bilder, den första är hur håret var för en månad sedan och de andra två är dagens:

  

Sedan har jag fått mina efterlängtade böcker från Bokus, här är en bild på dem och jag älskar dem alla hjärtligt mycket!


Erikslund shopping

Var och vägde mig hos Gunilla igen idag, har tyvärr gått upp två kilo men jag vet vart felet ligger och kommer kämpa för att gå ned i vikt och bli "normal". Det känns skönt att ha stöd från andra än bara nära och kära, Gunilla är diabetessjuksköterska och har själv kämpat med sin vikt så hon vet hur jobbigt det är.
Efteråt åkte jag och mamma till Erikslund, först in på glasbanken där jag köpte lite "varm och kall" tills på lördag då jag är bjuden på påskmiddag hos Linda. Sedan handlade vi på Ica Maxi, ska tona håret ljusare imorgon (om det inte blir inatt, jag har svårt att hålla undan impulsiviteten, hehe).
Vi käkade på Tex Mex på vägen hem, maten är mums mums där och personalen trevlig - de har många olika variationer på käket och kan dessutom erbjuda vegetarisk färs - ett stort plus i kanten.
Efter det svängde vi förbi Lidl och köpte påskgodis till helgen och sedan gjorde vi en snabb visit på KlädEtta där jag fick tag på en tröja som jag tänker ha på mig på lördag. All in all en ganska bra dag.

Peace!

The Ana Gina Show


http://svtplay.se/t/140131/ana_gina_show

En underbar talkshow på nätet, finns på svt-play, där Gina Dirawi snackar med bloggare och kändisar (de flesta på b-nivå) om vad som pågår i bland annat bloggvärlden. De flesta är så unga, det är läskigt. Jag är 23 år och har åstadkommit vad i mitt liv? Skit samma, det är inte mig det handlar om nu. Gina spelar dessutom olika roller så som Bettan och syster Khadidje. Hehe, morsan älskar Bettan men jag tror inte de har någonting gemensamt mer än smeknamnet.
Hur som haver, kolla in The Ana Gina Show, tack vare den har jag fått lära känna plastikopererade bloggare som tydligen klassas som kändisar i Sverige... känner att den vetskapen kommer ta mig långt här i livet.

Peace!

RSS 2.0