Erikslund shopping

Var och vägde mig hos Gunilla igen idag, har tyvärr gått upp två kilo men jag vet vart felet ligger och kommer kämpa för att gå ned i vikt och bli "normal". Det känns skönt att ha stöd från andra än bara nära och kära, Gunilla är diabetessjuksköterska och har själv kämpat med sin vikt så hon vet hur jobbigt det är.
Efteråt åkte jag och mamma till Erikslund, först in på glasbanken där jag köpte lite "varm och kall" tills på lördag då jag är bjuden på påskmiddag hos Linda. Sedan handlade vi på Ica Maxi, ska tona håret ljusare imorgon (om det inte blir inatt, jag har svårt att hålla undan impulsiviteten, hehe).
Vi käkade på Tex Mex på vägen hem, maten är mums mums där och personalen trevlig - de har många olika variationer på käket och kan dessutom erbjuda vegetarisk färs - ett stort plus i kanten.
Efter det svängde vi förbi Lidl och köpte påskgodis till helgen och sedan gjorde vi en snabb visit på KlädEtta där jag fick tag på en tröja som jag tänker ha på mig på lördag. All in all en ganska bra dag.

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0