Idol-uttagningen i Stockholm 5/7

Följde med Linda och Christian när de skulle på Idol-audition i lördags på Cirkus i Stockholm. Jag var inte på världens bästa humör från början och inte blev det bättre av att solen sken i 500 grader rakt på våra huvuden och vi var tvugna att stå i en enorm kö i nästan 6 timmar. Sedan fick vi vänta när vi väl kom in där Linda och Christian fyllde i sina anmälningsblanketter. Tyvärr gick ingen av dem vidare men Christian fick beröm och jag var så stolt, han är skitduktig. *hjärta*
På vägen hem villade vi bort oss i innerstan och vandrade runt i nästan två timmar. Till slut hittade vi tågstationen men då fick vi vänta en timma på nästa tåg. Haha, hela dagen bestod av väntan för sjutton!
När jag kom hem var jag totalt slutkörd och jag hade inte ens gått på någon audition! Det fanns i alla fall många fina röster i kön så det ska bli spännande att se vilka som gick vidare. Jag gillar inte Idol i vanliga fall men nu när jag varit där och träffat några schysta människor så vill jag ju såklart se vad som hände, trots att jag är anti, heh.

Peace world!

Kommentarer
Postat av: Sunny

Hihi, det låter både jobbigt och mysigt. Folk i väntan kan faktiskt vara otroligt trevliga, men jag tycker du har all rätt i världen att vara anti programmet. Jag menar det är ju inte människorna som söker till programet som är hemska, det är ju faktiskt programet.

2011-05-09 @ 11:04:05
URL: http://xiwis.blogspot.com
Postat av: Viggo

Absolut! Och det kändes så fake när de bad oss hoppa och skutta när kameran kom, fyra omtagningar typ - framtvingad glädje yuck!

2011-05-10 @ 16:32:39
URL: http://viggovarnamnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0