En snabbis...

Tjoflöjt!

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag, dels för att jag inte haft någonting särskilt att rapportera och dels för att jag skaffat mig en ny iPhone så nu pillar jag mest med den och bilderna som jag tidigare skulle ha lagt upp här hamnar nu istället på instagram (och på facebook ibland).

Hur som haver, idag var jag till familjerätten igen och hade möte med ex-pojkvännen och de två handläggarna från förra gången. Det känns inte som att de lyssnar på mig utan bara sympatiserar med honom, så frustrerande. Nu har vi i alla fall kommit överens om att gå i "familjeterapi", om inte det funkar och gör saker och ting bättre vet jag inte hur vi ska göra men en förändring måste ske.

Ikväll har jag betalat alla julklapparna (i år handlade jag klappar tidigt - slutet på november - och dessutom från nätet, väldigt praktiskt) och det gick på nästan TVÅ TUSEN spänn. Herregud. Nog för att jag älskar julen men min plånbok är ganska glad att det bara är jul en gång om året. Däremot tycker jag om att ge bort saker så missförstå mig inte.

Alex utvecklas i stadig takt, vi ska till BVC nu på torsdag men jag behöver inga siffror för att se att hon växer både på brädden och på längden, hehe. Hon har dessutom börjat med nya ljud, hon tycker fortfarande om att skrika "nää" men nu är hon mycket mer vaken, ser sig omkring jättemycket och både ler och skrattar oftare. Jag älskar henne så mycket.


En snabbis från hemmet: köket är fortfarande inte klart, Hedströms kök är seeega som fan trots att de i princip lovade oss stommarna till skåpen förra veckan. Bilen är fortfarande på verkstaden, suck.
Moster har en ny pojkvän och Tove kommer på lördag - då ska vi gå på bio och jag ska ÄNTLIGEN få se Breaking Dawn del 2!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0