2:a oktober

Tjo!
 
Vaknade tidigt imorse med den där "mensvärken" från förut som jag skrev om. Trist men bara att bita ihop, tänkte jag och försökte somna om. Dock visade det sig svårt då mensvärken hängde sig kvar trots Alvedon och mer vila. Mensvärken försvann för att sedan komma tillbaka med ungefär 15 minuters mellanrum. Kan detta vara förverkar, är jag i latensfasen? Det tror jag banne mig för nu är det kväller och ingenting har förändrats. Förra gången gick "mensvärken" över men hela dagen har jag haft denna smärta från och till. Jag tror inte att jag kommer föda inom en snar framtid (läs: 12 timmar) men jag hoppas det går någorlunda snabbt, vill inte ha såhär ont i flera dagar som vissa gravida verkar ha.
 
Sims3-spelet från CDON.com kom idag, lite ironiskt med tanke på att jag troligen inte kommer hinna spela det så mycket men det hjälpte mig igenom smärtan.
 
Fick ett ryck på eftermiddagen och gjorde äppelrutor för första gången av äpplen vi fick gratis från City Gross, tack tack. Hittade ett recept på nätet som jag modifierade lite utefter hur jag ville ha det. Morsan tyckte de var goda, vi provsmakade varsin innan vi stack iväg till ICA Maxi Erikslund, nyss åt vi varsin ruta med vaniljglass, gudars så gott!
 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Svenska Hollywoodfruar med moder jord.
 
Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0