God Jul och Gott Nytt År!

Först och främst, jag vet att jag lovat bilder men jag är lat och har inte orkat fixa in dem i datorn än så ha tålamod tack.

Idag är jag extra glad och allt är Svenska Hogwarts förtjänst! Min UNDERBARE Edmund ska ÄNTLIGEN (efter typ ett halvårs slit) upp i klass 2 och återförenas med sin bäste vän Benjamin vilket betyder att jag kan plocka fram coole Fergus!!! Sedan har underbara SH:are hjälpt mig schema-lägga några av mina karaktärers liv med giftermål och barn och hela fadderullan vilket är underbart, att ha det svart på vitt! Det finns lite kvar att göra, kartlägga några karaktärers liv men det går i alla fall framåt. Så som sagt, denna dagen har varit fantastisk, tack SH! *kärlek*

Sedan har jag en till underbar nyhet, Kitty kommer hit imorgon! I know, sanslöst roligt kommer det bli, vi ska STÄDA och flytta saker från morfars hus till vårt, heja!

Nu ska jag fortsätta mitt planerande, Romeo står på tur.

Peace!


Oj, oj, oj...

Här krävs en riktigt stor update för att få med allt som hänt sedan sist... men jag orkar inte.

* Morfars begravning var fin, jag grät på grund av att Torsten läste upp en dikt som var så himlans fin. Men men, det är undantaget som bekräftar regeln.

* Sedan har jag och Linda varit till Sigtuna på julresa (och till Hantverksbyn i Nittsjö innan dess), jätteroligt förutom två kärringar som lade sig i och retade upp oss.

* Har spenderat mycket tid hemma hos min kära Linda, älskar henne otroligt mycket, vi är som systrar nu. Ska till henne nu på fredag för lite julmys, kommer bli kanoners.

* Det är mycket städning nu, både hemma och hos morfar. Massor med minnen dyker upp tillsammans med gamla saker.

* Vill tipsa om Musikhjälpen i P3, skänk en slant vettja: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3946&grupp=12803 

Bilder dyker upp nästa gång, ha det! Peace

RSS 2.0