En snabbis!

Sanna är här i Västerås nu, så himla härligt!
*
Drömde att jag var gravid och skulle föda, det var helknäppt! Efteråt pirrar det i magen så fort jag tänker på drömmen, jag vill definitivt skaffa barn i framtiden!
*
Har läst ut Flickan med Pärlörhänge, skitbra! Filmen var bra gjord med tanke på att den skulle summera boken, älskar dem båda!
*
Har fått hem The Phantom of the Opera så den ska jag börja läsa så snart jag har lyssnat klart på Eragon. Älskar soundtracket till filmen, heja Gerard Butler!

Peace!

Åh himmel!

Såg precis på nätet att det finns en trailer för nya Twilight-filmen, Eclipse! Jag har ju inte ens kommit halvvägs i boken *småpanik*! Jag har ju bestämt mig för att läsa boken innan jag ser filmen och tänkte att jag hade massor av tid på mig men nu när trailers:arna börjar släppas ut på nätet så får jag skynda mig, vill ju kunna titta på dem utan att undra what the hell det är jag ser.

*
Snön är tillbaka! Just nu yr det utanför fönstret och det är så deppande. Sanna kommer hit imorgon och jag hoppas och ber att hon tar med sig solsken. Hade på mig mina älskade Converse igår, det var så härligt att kunna känna marken (gruset) under sig och inte behöva vara rädd för att halka. Men nu är det tillbaka på med vinterstövlarna *suck*.
*
Internet:et på morsans dator är kaputt! Jag blir så frustrerad, har massor att göra (mest fejjan) och min minidator är trööög, jag behöver den stationära!

Peace!

Happie!

Har "köpt" en biljett till Västerås till min underbara sötkatt Sunny, hon kommer hit på måndag, wiiiho! Har lovat Madde att gosa med katten varje dag samt bjuda på diverse förfriskningar. Singstar blir det givetvis också!


*
Har även skaffat massor av grannar på Happy Pets, lyckats föda upp många fina små kissemissar och valpisar *lycklig*.
*
Fönstrena blev helt okej men jag är lite besviken, ville att de skulle stänga ute allt noise från gatan men det är lika lyhört som förut.

Peace!

Tankar

Såg nyss på Across the Universe. Den var bra, jag älskar ju Beatles och skådisarna gjorde ganska bra ifrån sig när de sjöng alla favoritlåtarna. Men filmen fick mig att tänka, eller grubbla kanske jag ska skriva.
Världen verkade mycket enklare innan dagens moderna teknologi kom. Förut gick man och köpte skivor i en cool affär, där alla kidsen hängde efter skolan, och lyssnade på stora grammofonspelare. Nu laddar man ned och lyssnar direkt i lurarna. Förut tog det tid att resa runt i världen och den var ny, man kom inte ut så ofta - om någon gång - så allting var spännande och man möttes av nyfikna människor - man var nyfiken själv. Idag behöver inte folk vara nyfikna längre, de kan och känner till allt om allt och alla.
Jag önskar att jag kunde vara en hippie, klara mig på luften jag andas och familjen jag älskar. Men icke sa nicke, jag "behöver" en dator, en mobil, en bil och massor av andra saker *suck*. Önskar att jag kunde fylla igen tomheten som gnager i mig just nu, önskar att jag inte tar två steg bakåt hela tiden.
Känner mig smådeppig, typiskt mig. Ska kanske lyssna på Beatles, deras låtar brukar alltid lugna ned mig och låta mig komma ifrån ångesten.

Peace!


Update

Tjo tjena!

Har nysit som sjutton idag men det kan bero på att vi städar (med "vi" menar jag mest morsan) eftersom våra fönster ska bytas på fredag, heja!
*
Jag har blivit beroende av Happy Pets på facebook, har addat massor av folk som spelar det spelet samt tagit kort på mina djur och gjort en lista med namn, kön, ras osv.
*
Har även blivit beroende av ljudböcker, mycket tack vare att Kitty pratat mycket om dem. Har redan lyssnat klart på Percy Jackson - The Lightning Thief (väldans bra och spännande hela vägen, funkar för både barn och vuxna med barnasinnet kvar). Lyssnar nu på Eragon - berättarrösten är underbar, brittisk engelska, mumma! Kan dock säga att filmen är en stor besvikelse nu, jag gillade den men nu är den inte alls bra med tanke på att den ska föreställa boken i "levande" format. Känns som Twilight, boken var helt okej men filmen var en besvikelse när man jämförde dem (vilket man iofs inte ska göra). Besvikelse = ändrade på scener, borttagna scener och nya scener. Separat är det bra men har man läst boken och ska se filmen eller tvärtom så blir man besviken!
*
Till sist vill jag tacka de som kommenterat förra inlägget, väldigt snällt. Ett stort tack till min vän Malin också, Macca, som skickade ett väldigt gulligt och sjukt peppande sms kort efter att jag skrivit inlägget. Det kändes jättebra och värmde i själen, tack stumpan *gosar på*.

Peace!

Besviken, bland annat

Fredagen var en besvikelse och lite av en chock, för mig i alla fall.
Jag och morsan skulle försöka komma med i Marie Picassos kör till Körslaget, jag åkte ned på stan där jag träffade Linda och efter ett tag kom morsan dit. Vi fick vänta i dryga fyra timmar innan det blev våran tur att sjunga inför en jury som skulle stå för utgallringen (vi fick alltså inte sjunga direkt inför Marie). Jag sjöng "The Rose" (med Bette Midler) men fuckade upp redan i början med att sjunga fel text. Jag började om medan hjärtat nästan hamrade sig ut ur bröstet på mig och hjärtslagen var allt jag hörde. I mitten snörde halsen ihop sig och jag fick ta ett snabbt andetag innan jag forsatte. Morsan sjöng en folkvisa, "Kristallen den fina", och hon gjorde det perfekt - fina mamma. Ingen av oss kom vidare...
Hur fan tänker de egentligen? Okej, jag förstörde för mig själv men mamma var PERFEKT!
Efteråt skyndade vi oss därifrån och chocken släppte inte riktigt förrän nästa dag. Jag hade nästan trott att både jag och morsan skulle gå vidare, åtminstone så att vi kunde få sjunga inför Marie. Båda kan sjunga och sjunger ju i nuläget i Mikaelikören. Men idag läste mamma i en gammal VLT att Marie hade sagt att hon inte ville ha några traditionella körsångare utan folk med attityd och sedan att hon själv aldrig sjungit i någon kör. Herregud!
För det första, det går inte att ha en kör med 20 individer som tror att de sjunger solo. Hela grejen med en kör är att det ska vara en enda stor gemenskap och att ingen sticker ut. Sedan att hon själv inte har någon erfarenhet av att sjunga i kör gör det hela ännu värre, hon vet ju inte hur det är eller vad det går ut på! Kalla mig bitter, vilket jag inte är, men jag tycker att hon skulle ha letat efter riktiga körsångare för de vet vad de gör och kan sjunga i grupp. Så jävla störande, vad tror hon att en kör går ut på?!
På ett sätt är jag glad över att inte ha kommit med, det betyder att jag kan heja på Ralf Gyllenhammar som är skitcool, go Ralf!
*
En annan sak är att jag ska till Överviktsenheten i Uppsala imorn. Jag börjar bli riktigt nervös nu och skulle gärna vilja ha lite stöd, eller åtminstone uppmuntran om att allting kommer gå bra. Istället får jag lyssna på folks (triviala) problem samtidigt som de verkar ha glömt bort vilken stor och viktig dag imorgon är för mig. Missförstå mig inte, jag älskar mina vänner och vill finnas där för dem, jag vill inte klaga, men ibland behöver även jag få lite omtanke utan att behöva be om det. Håll tummarna för mig och önska mig en operation!
Känner mig lite som en bitch nu men även jag har dåliga dagar och behöver få säga vad jag tycker.

Peace!

Wiho!

Ch-ch-check this out y'all! http://targetlondon.blogg.se/ <--- Jag är med, yes indeed, och vi kommer rocka the freakin' house!
*
Har bestämt med morsan att hon och jag ska iväg och provsjunga för Marie Picasso som letar efter sin kör till Körslaget! Vet inte vilken låt jag tänker köra än men det dyker nog upp.
*
Var med Liz idag, alltid underbart.
*
Och så vill jag passa på att be om ursäkt för min frånvaro här, jag har inte haft något att skriva egentligen.

Peace!

RSS 2.0