Träningsvärk

Har äntligen fått mitt Wii och samtidigt träningsvärk efter att ha spelat Wii Sport två dagar i streck!
*
Träffade min SH-kompis Elisabet igår, alltid lika trevligt!
Har även fått tillbaka lite av min spellust och har i tre nätter suttit på IRC och spelat samt snackat med polarna, wunderbar!
*
Idag fick jag äntligen se Louice igen. Hon verkar må en aning bättre sedan vi sist sågs för drygt två månader sedan. Vi bytte julklappar hemma hos hennes mamma och sedan bar det av ner på stan där vi var i drygt 4 timmar (kroppen är helt slut nu). Jag handlade lite smått och gott till mig själv, vi fikade på Wayne's Coffie samt Brynolf Bagaren. Den senare var helt toppen! En jätterar tjej jobbade där samt bra priser på fikat hon sålde, ska absolut dit igen!
*
Har bokat en synundersökning, ska skaffa mig nya brillor. Ser fram emot det.
*
Imorgon är det sista dagen på 2009, ska spendera aftonen hemma hos morfar med familjen. Underbart.

Peace out! /V

God Jul för faen!

Ho, ho, ho, Goood Jul till er alla från mig! *bjällerklang*

Var en finfin julafton hemma hos morfar! Dessvärre ingen julgran i år men julstämningen fanns där ändå. Sov över där som traditionen kräver, hade en alldeles egen uppesittarkväll med filmen Tomten är Far till Alla Barnen (tradition även den). Lade mig sedan med radion på, P4 och radiopratarna där samt ljuv julmusik. Tyvärr kunde jag inte somna, antar att jag var för uppspelt, så när klockan närmade sig åtta på morgonen gick jag upp. Efter nio kom de första gästerna, morfars gamla vän Torsten samt morsan - vi käkade en underbar julfrukost med julmusiken skrålandes i bakgrunden. Totte, ett smeknamn på Torsten som morsan börjat använda, gick hem vid elva och då dukades det gamla undan och det nya fram.

Vid lunch dök moster Maria upp med ena barnet, Oskar. De "vuxna" doppade i grytan medan jag och Oskar höll oss till köttbullar, revbensspjäll, prinskorv, potatis och julmust. Jag vet, jag ville helst vara nyttig och schyst genom att inte bidraga med växthuseffekten och annat skit och därmed icke stödja köttproducenterna men va fasen, det var ju jul!
Vi tittade på Kalles Jul, som traditionen kräver återigen, och sedan skjutsade moster iväg Oskar till hans farföräldrar och deras fest och kom tillbaka med Ottilia. Under tiden kommer morsan med Charlie.

Gerd dyker upp innan moster och Ottilia, när de dyker upp delas julklappar ut. Jag fick pengar, underkläder, lotter och lite annat. Morsan har lovat mig ett Wii, det ska köpas i mellandagarna, bestämt på måndag, wiihoo!
Ottilia verkade bli glad över min fjuttiga julklapp till henne, hon upprepade hela tiden hur mycket hon tycker om mig, det kändes mysigt att höra och såklart älskar jag henne oerhört mycket!
Vi käkade julbord och alla hade hjälpt till att göra det, hurra för oss! Vi fick bryta i mitten för Karl-Bertil och hans jul, traditionen kräver, och senare blev det julfika.

Morsan och jag gick hem sent och jag somnade nästan på en gång men först var jag tvungen att prova mammas julklapp från mig, ett mode-spel på datorn - superkul men svårt!
Sedan har jag, morsan, Maria och Ottis återvänt till morfar (och Gerd som stannar över julhelgen) för att käka rester men idag fick vi ett litet break, det blev nämligen lutfisk - tjoho!

Peace and a Merry Holiday! /V


Julfrukosten                         Snö till jul!                           Charlie!
     

Julbordet                             Min jultallrik *mums*        Moster, mamma, Gerd och morfar
   

Finfina Ottis!
  Ottis leker med julklappen jag gav 'na


Ps, ska även underrätta folket att mitt paket från Bokus samt Barbarella har kommit fram. Nya piercingar samt flera härliga böcker att läsa under de kalla månaderna. Håller just nu på med Queen Victoria, Demon Hunter (rekommenderar!)

Självporträtt (ny piercing i läppen)
  Nya böcker!

Lite sådär, va?

Var till Erikslund med morfar och morsan igår, det inhandlades mat till julbordet, sprit till julbordet samt de sista julklapparna. Vi åt på Tex Mex innan, alltid trevligt! Men på ICA Maxi blev jag irriterad. Det är så drygt med äldre som inte visar respekt för de yngre! En kärring höll på att gå in i mig och jag fick väja i sista sekunden så att vi inte krockade. Hennes axel for in i min men inte ett enda ljud kom ur henne, fy fan. En gubbe kom med sin vagn på vägen ut och ropade "Hallå!" åt mig för att jag tydligen stod i vägen. Han kunde inte ha sagt "ursäkta men skulle du kunna flytta på dig?" eller bara gå runt med vagnen? Åh nej, gamgubbar och gamkärringar har tydligen rätten att göra vad de vill *morr*. Jag tycker att det ska vara lika för alla, jag respekterar folk och då vill jag fan ha respekt tillbaka! Och folk undrar varför respekten för de äldre sjunker.. *muttrar*.
*
Brittany Murphy är död. Hörde det på radion igår morse, mycket tragiskt. Hon dog i sitt hem på söndagen, dödförklarades på Cedars-Sinai Medical Center, 10:04. Tydligen hade hon drabbats av hjärtstillestånd och nu visar det sig att hon var beroende av receptbelagda mediciner och möjligtvis hade anorexia. Oavsett så diggade jag henne och de roller hon porträtterade. Hon var cool och kändes jordnära samtidigt som hon nästan alltid spelade någon udda typ.
*
Saknar min polare Sanna i Kalmar. Igår lyssnade jag mycket på radion och både på morgonen samt natten dök det upp smålänningar och jag fick en sådan längtan efter min egna, personliga Kitty. Hon fick i alla fall sin julklapp i tid, hoppas hon gillar den.
Även Malin i Sundsvall hade fått sitt paket. Teds doppresent/julklapp kom i tid och hon tackade i ett sms, jag hoppas de får användning för den *flin*.
Saknar ALLA mina polare, speciellt nu när det är julstämning överallt. Jag älskar julen, den är bättre än min egna födelsedag! Jag älskar att ge bort paket men självklart är det kul att få paket också, hehe.
Fick ett sms från Lollo, vi ska träffas efter jul och jag längtar till den dagen!
*
Musikhjälpen i P3 är över. Det känns lite trist, teven och radion är lite tråkiga nu faktiskt. De fick in 5 748 442 kronor sammanlagt, woho! Heja Sverige! Fick reda på att Peter Siepen hade helt sonika tagit ut TIOTUSEN och gett till Musikhjälpen! Vilken hjälte alltså! Det känns ännu häftigare eftersom jag och Anna såg honom på tågresan hem från Sundsvall. En skitcool man som bevisat att han är skitcool ytterligare en gång! Jag tycker att fler kändisar hade kunnat bidragit så att summan gått över 6 000 000 kronor. Aja, det är fotfolket som gör allt slit i slutänden i alla fall så, you rock fotfolket!

Peace out! /V

Vad händer?

Har börjat drömma konstigt igen. Flera gången har jag drömt om min kompis Malin, en bebis och någon okänd kille i form av Robert Pattinson - helgalet! Har även haft svårt att skilja på dröm och verklighet, precis innan eller efter att jag vaknat. Det känns så skumt och en aning obehagligt. Det kan bero på medicinen jag tar, som jag dessutom vill sluta med, men jag är inte riktigt säker. Jag kanske håller på att bli knäpp?
*
Morsans bil funkar äntligen! *hurra, hurra* Vi åkte och handlade på "vanliga" ICA idag (ICA Bäckby), där postade jag även mina julkort och två stycken paket - det gick bra men jag fick punga ut med 501 kr! Fast då hämtade jag även ut ett paket som jag skickat efter från Bead Place *jippi* Så nu kan jag pyssla med halsband och armband hur mycket som helst!
Ska troligen iväg med morfar och morsan ikväll till ICA Maxi på Erikslund och shoppa ingredienser till julmaten.
*
Tittade på filmen Lesbian Vampire Killers inatt, den var helt okej. Lite löjlig men sevärd, vill man skratta lite och se snygga tjejer så rekomenderar jag den varmt! Jag kände igen några skådisar, filmen är engelsk, men det var inga "stora namn" med.
*
Det är snö i stora drivor ute! Hoppas det håller sig till jul och inte försvinner. Däremot vill jag inte har mer snö, det räcker med den som finns nu. Det blir så jobbigt på vägarna och jag hoppas att alla som kör något typ av fordon är försiktiga och håller sig under hastighetsbegränsningarna, anpassa körningen efter väglaget (brukar min kloka mor alltid säga).

Peace! /V

Se det snöar..

Godkväll, fast klockan är snart två på morgonen så godmorgon passar nog bättre.

Det har varit en helt okej dag, har haft kör ikväll fast vi träffades bara och åt samt fikade och snackade, ingen övning alltså.
Det är halt och snö överallt nu, tjoho! Jobbigt när man ska iväg någonstans och våran bil är inte lagad än så morsan fick låna morfars. Kan inte vara så kul att köra en bil man inte är van vid när det är ett förjävligt underlag på vägen. Hur som haver, hon klarade sig galant - heja mamma!

Har även gjort egna julkort som jag ska skicka till mina kompisar och tidigare slog jag in alla julklappar, duttia mej!

/V


Snöväder i trädgården


Charlie <3


Mina hemgjorda julkort!

Tjoho tomten!

Idag har varit en väldans bra dag överlag, vi börjar från början.
Drömde en mardröm på natten, Malin fixade ihop mig med någon snubbe som visade sig vara ett sliskigt as och sedan var hon och hennes kompisar jättetaskiga mot mig och påstod att jag velat ha en äcklig pojkvän. De tyckte att jag hade förtjänat allt - skithemskt!
Men så kom posten på förmiddagen och då jag öppnade det poppade en blöja fram. Gissa vad som låg i blöjan? Jo, min kära, älskade mobil som hade bestämt sig för att övernatta hos Malin och Magnus ytterligare några dagar *fniss.* Tack Malin för att du skickade hem den, och tack för de extra små presenterna (Grön Jul, från Djurens rätt samt ett jättehäftigt klistermärke, också av dem).
*
Vid lunch kom ett sms, Tove skulle till Västerås! Vi bestämde träff och sågs nere på stan vid tre. Sedan var det bara att shoppa. Vi for in på Game, ett av våra favoritställen i Punkt, och där köpte jag ett Wii-spel till moi. Köpte även tre böcker (till mig) på Myrornas; Kvinnan som gick in i dörrar av Roddy Doyle, Pojken som inte fanns av Dave Pelzer och The Three Musketeers av Alexandre Dumas. Jag vet, jag borde inte lägga ned pengar på mig själv innan jag köpt julklappar till de andra men jag kunde inte hindra mig själv. Pengar i min plånbok är väldans farligt! Vi fikade på Brogården, mycket mysigt. Sedan köpte jag julklappar till kusinerna och Malins Teddy på Zetterlunds. En reflex i form av en ängel samt pärlor hamnade i min ägo *flin*. Morsans och morfars julklappar hittade jag på Åhlens där även Tove fick sig en julklapp av mig. På Lush köpte jag mosters finfina present och sedan fick jag två julklappar av Tove på New Yorker.
Det var så himla roligt att få träffa henne igen och vi har (typ) bestämt att det blir en kryssning i februari, i närheten av min födelsedag. Ser fram emot det.
*
Fick mitt paket från Colorez idag, härligt! Två t-shirts och en skitsnygg klocka! Blev inte så dyrt heller, stället känns friskt och nytt och inte massproducerat så som H&M till exempel. Har på mig den gröna t-shirten nu samt klockan, väldans vackert.

Peace! /V


Colorez-sakerna


Mitt paket från Malin (ej mobil med på fotot)

Fan

Gjorde illa en tand en kväll när jag käkade, piercingen hamnade mellan tänderna när jag bet ihop och en liten bit av tanden försvann så nu är det vasst på ett ställe. Typiskt. Har inte råd att gå till tandläkaren igen i år och fixa någonting, fast så mycket problem har jag inte med den så jag kan vänta ett tag.
*
Jag har väntat några veckor på att The Vampire Diaries ska fortsätta men tydligen har de "ledigt". Tyvärr gick jag in på www.imdb.com och kikade om det skulle komma något fler avsnitt detta år och då stod det om avsnitt elva, tyvärr var det ju en spoiler så nu vet jag vad som kommer att hända. Inte alls roligt! Ska beställa böckerna som serien är baserad på när de släppts i Sverige, de finns redan att köpa en och en men jag vill ha hela serien på en gång (lat).
*
Är fortfarande väldigt förkyld, det suger! Vet inte hur många gånger jag snytigt mig den här veckan men det är på tok för mycket jämfört med vad jag är van vid (= ingenting). Fast jag kan inte vara arg på Teddy, som smittade mig. Han är alldeles för go' och söt för det *flin*.
*
Sitter i vardagsrummet och tittar på Pixar-filmen Cars på kanal 5. Morsans gamla bärbara dator från jobbet funkar nu med internet. Det är jäkligt coolt med tanke på att den inte haft internet på över fyra år! Men det gör även att man har många program att uppdatera, håller på nu.
*
Läser ju Eclipse och har kommit till avsnitt 6. Avsnitt 5 var en "eye opener", jag som älskar varulvarna och hejar på Team Jacob, älskade avsnitt 5! Ska inte skriva mer, hatar när folk berättar spoilers. Har även blivit medlem på www.twilightsweden.se, alla verkar vara Team Edward-anhängare men jag bryr mig inte, har aldrig följt med strömmen! Grejen är väl den att jag tycker att Edward och Bella ska vara ihop, de förtjänar varandra. Jag hejar på Jacob och hans vargpakt för att jag tycker bäst om dem, så ser jag teamen - man hejar på det team man gillar bäst. Missförstå mig inte, jag älskar Cullen-familjen men Jacob är bäst, ingen protest!
/V

Helgen

Oj, nu har jag mycket att berätta, hoppas jag får med det viktigaste.

Fredag
Jag och Anna träffades på stationen strax efter halv fem på morgonen och så började vår resa till Sundsvall. Vi hade det roligt trots att båda två var väldans trötta, jag hade dessutom varit vaken sedan halv två på morgonen *gäsp*. Allting gick bra, SJ höll tiden och vi kom fram till Sundis tio i tio, Malin hämtade oss och det var ett kärt återseende. När vi kom hem till hennes och Magnus lägenhet blev vi välkomnade av underbart söta Ted(dy) och hans far Mange.
Fredagseftermiddagen gick åt till att barnvakta Ted då både mamma och pappa hade saker att göra. Det gick jättebra, Anna och Ted klickade på en gång medan Ted mest var intresserade av mina bröst *flin*. Jag bytte min första blöja (på bäbisar) med hjälp av Anna. Ted är så härlig, han är ofta glad och om han blir ledsen så kan man snabbt göra honom glad igen, supersöt! (Titta bara på bilderna!)

Lördag
Dopdagen. Vi åkte ut till Alnön och dess kyrka som var fint klädd i julens tecken med en upplyst julgran och adventsljus. Prällen var ganska rolig, hon verkade nästan vilja behålla Teddy för sig själv och gullade med honom mycket. Jag blev rörd både då Malin läste sin dikt till Ted och när morbror Fredrik sjöng sin egna låt till huvudpersonen, huvva så bra! Morfar Pelle filmade allt och jag hoppas att jag kan få en kopia efter att han klippt och gjort i ordning den.
Dopfesten var bra också, farmodern hade gjort smörgåstårtor som var mumsiga och jag drack päroncider till det. Anna och jag kände oss lite utanför ett tag, ingen verkade vilja prata med oss och vi var ensamma vid vårat bort (jag räknar inte med det där paret som satte sig i andra änden och var osociala). Till slut kom Bettan till oss med hennes nya kille Stefan, det var mycket trevligt. Vi pratade och hade kul, sedan blev det fika och mycket goda kakor som bland andra Malin kämpat med - heja! Morbror Fredrik hade en liten överraskning, Kjell Danielsson från Jannez hade varit i hans studio och spelat in låten som Fredrik gjort enbart till Ted. Jag blev så rörd, tror att många tyckte om den, den är superfin!
Vi åkte därifrån sent efter att ha städat lokalen, jag fick även se Freddans studio, mycket fin - där skulle man vilja spela in låtar! Jag och Anna följde med Malin när hon lämnade av Teddy hos mormor, Bettan bor i en jättefin lägenhet *avis*.
Senare på kvällen kom Sofia och Theo över, Malins kompisar. Det var festdags, Theo körde oss till Timrå där vi gick in på någon bar och drack lite innan dansgolvet ropade på oss. Efter någon timma bar det av till Sundsvall igen och Avenyn, en ganska härlig klubb som vi stannade i tills klockan slog två - då var vi trötta och Theo skjutsade hem oss. God natt (halv fem)!

Söndag
Vi fick sovmorgon eftersom Teddy var hos mormor över natten. Anna och jag spelade lite PS3, hon vann såklart när vi körde mot varandra men någon gång lyckades jag vinna!
På eftermiddagen hämtade Malin Teddy och när hon skulle gå in med honom från bilen så halkade hon och ramlade i backen. Stackars hon, och Teddy som hon bar, tur att ingen av dem gjorde sig illa allvarligt. Efter någon timma var Teddy sitt ”gamla jag” igen och Malin hade torkat sina tårar *gosa*.
Vi åkte till Birsta City på kvällen och Malin körde sin första Drive Through på Donkan. Vi åt hemma och då hade även Mange gått upp (som jobbat hela natten då han kört lastbil till Umeå och tillbaka).

Måndag
Vi gick upp runt sju för tåget skulle gå halv nio. Satt vid köksbordet och åt frukost med Morgonpasset på radion. Sedan råkade jag glömma min mobil i sängen (där den kanske ligger kvar fortfarande) men Malin har lovat att skicka hit den så jag får använda en billig skitsak under tiden *suck*.
Vi hann inte köpa någon doppresent på stationen, det fanns inte ens någon pressbyrå där, usch. Det blev snabba kramar med Malin och snabba pussar på Teddy innan vi skyndade oss till tåget. Än en gång hade Anna och jag trevligt på tågresan. Denna gång var vi tvungna att byta tåg tre gånger men humöret var på topp.
I Gävle fick Anna träffa en kompis, han var gullig och köpte halstabletter till mig (jag blev ju sjuk på lördagsnatten). Mumma! Peter Siepen satt mittemot oss på tåget från Gävle, så himla kul, han är helfrän! Glittrig ögonskugga och en pappegoja i örat! Snygga skor hade han också! Anna smygfottade med mobilen, bild kommer. I Uppsala fick vi vänta en halvtimma och då köpte vi något att äta, sedan började Anna och en kvinna prata om hundar på tåget medan jag lyssnade på min älskade mp3. Somnade nästan på sista tågbiten hem, så himla trött!
Anna och jag tog farväl vid bussarna och jag skyndade mig till morfar som skjutsade hem mig.

That’s it!


Anna och jag på tågresan till Sundis


Jag och Teddy     Anna busar med T
  
 
På väg till dopet
   Familjen och prällen

Gänget i Timrå


Teddy pillar på en doppresent


Ps, det finns fler bilder men dem behåller jag för mig själv, mohaha!
Ds /V


Pyssel!

Håhå jaja, vilken dag, jag är så trött!
Var först hos frillan och fixade håret, hon sade helt ärligt att det skulle bli svårt att få bort "morotsfärgen" men hon lyckades. Dock påstår hon att morotsfärgen kommer tillbaka om typ två månader men om det händer så återkommer jag, då kan hon även klippa mig. Jag vill ju vara fin till dopet på lördag (nervös). annars hade jag kunnat behålla förra färgen ett tag till.
Sedan skjutsade morfar hem mig till moster där mamma och Ottilia var, vi käkade middag och pysslade fram till att moster kom hem. Det var kul med första pysselpaketet, att göra tomtar (från 5 år), det var lätt och roligt medan andra pysselpaketet där man skulle göra snögubbar och kvastar samt en kälke till inte alls var någon höjdare. Jag antar att "från 5 år" passar oss perfekt, tomtarna blev jättefina!
Nu lyssnar jag på Morgonpasset i P3, repris, sedan ska jag packa och sova - i morgon ska jag upp klockan halv fyra och träffa Anna halv fem på station. Vi ska till Sundsvall, Malin och Teddys dop, woho!

/V


Min nya hårfärg, checka in frisyren som hon gjorde!



Söta tomtar

Stan

Idag var morsan duktig och ringde bärgningsbilen så att hon kunde få iväg bilen till verkstan, den jäveln vägrar ju att starta!
Efter det åkte vi ned på stan (med bussen) och shoppade lite.
Vi var först in på Panduro Hobby och köpte lite julpyssel till imorn då vi ska sitta barnvakt åt Ottilia i några timmar. Jag köpte även plastpärlor och har nu gjort tre armband, ett till morsan och två till mig, samt att jag håller på med ett halsband. Skopunkten kom därefter och morsan köpte nya, najsa vinterskor och sedan fortsatte vi genom punkt till Twilfit där jag köpte en ny, vit behå. Vi kilade in på Lagerhause där jag införskaffade en julklapp till Sanna och en till mamma. Efter det bar det av till Systrarna Ericsson, vi fikade och myste lite - stan är så fin i sin julpyntning.
Sedan kom det moment som förstörde vårat glada humör. Vi gick in på Classes (Clas Ohlson) för att kolla om de hade en speciell glödlampa till en av våra snygga ljusstakar men det var omöjligt att hitta någon som kunde hjälpa en. Vi väntade vid "information" i drygt en kvart utan att en jävel i "blå skjorta" dök upp, fler människor blev lika irriterade som vi och vi letade som galningar men frågade man i kassan så sa de att man skulle till information. VI VAR JU NYSS DÄR!!! Så blev de av med trogna kunder, rätt åt dem så dåliga som de är på service! Fy fan! Sedan har de byggt om så vi hittade knappt ut, ja det var hemskt.
Vi smet in på glasbanken och köpte lite starkglögg och morsan köpte även en whiskey till sig själv. Efteråt tog vi bussen hem. Både ned på stan och hem var busschaufförerna på busslinje 15 trevliga och glada. De ska båda ha beröm för det, heja! De flesta chaufförer är så jävla sura, vad hände med "service med ett leende"?

/V


Mina två armband!



Min söta julkalender



Hemmagjord choklad med Fluff, mumma



Morsan köpte en chokladängel till mig, tack! 

RSS 2.0